.

.

Baba, Kisgyermek Aranyos Téli Sűrűsödik Kötött Mágikus Ujjatlan Kesztyű Szigetelt Kesztyű Bolyhos Anti-Elveszett String (1-4Y)

Baba, Kisgyermek Aranyos Téli Sűrűsödik Kötött Mágikus Ujjatlan Kesztyű Szigetelt Kesztyű Bolyhos Anti-Elveszett String (1-4Y)

HUF 1267.65
Készleten

Is könnyen teljes jazz fel a gyerek téli viselet.A gép mossuk hideg, szelíd ciklus.Nyomtatás vissza a szállítási címkét.azt javasoltuk, hogy ezen a szakaszon kesztyű a hüvelykujj a baba fiúk lányok az újszülött színpadon végig a 4 évet. ▶ARANYOS, STÍLUSOS : egyszínű kesztyű szép horgolt mintát, egy imádnivaló nézd, élénk coloful kötött, a gyerekek, szeretni kell, hogy tegye kezét.Nyomtatás vissza a szállítási címkét.Menj A Rendelések elkezdeni a visszatérés. ▶KÖNNYŰ, HOGY MEG is MARAD : felvázoló egy rugalmas szőrös bilincset, elég könnyen csúsznak le, is segít, seal, a melegség, A biztonsági lógni heveder tartja őket, a látvány pedig lehetővé teszi, hogy várj nyak több kényelem, tökéletes viselet a téli szabadtéri tevékenységekhez. ▶LÉPÉST TARTANI A NÖVEKVŐ GYEREK : azt javasolta, hogy ezen a szakaszon kesztyű a hüvelykujj a baba fiúk lányok az újszülött színpadon végig a 4 évet.A tételt vissza kell küldeni az új, még nem használt állapotban.Kialakított prémium akril, majd sűrűsödik gyapjú kijelölt puha kényelmes, könnyű, bőr-barát, nagy nedvesség management, ez szigetelt kesztyű kell-baba téli tartozék védi az apró ujjait a hideg.Mi van a dobozban? ❤1 x Pár Bébi Téli Kötött Kesztyű. ▶MELEG, KÉNYELMES : azonnal tovább kis kezét meleg meleg ezek a puha sűrűsödik kötött kesztyű, magas-loft bolyhos polár bélés.Célja a hüvelykujj nyílásba, így a baba továbbra is használhatja a kezét, hogy enni, inni, játszani, vagy tartsa játékok/vigasztaló.Menj A Rendelések elkezdeni a visszatérés.

R

Hasonló termékek a kategóriában