.

.

Először Válassza ki az Új Üveg érintőképernyő Digitizer Csere az iPad 2 9.7 2nd Gen A1566 A1567, Előre Telepített Ragasztó Javító Eszközök Kit Nélkül (Home Gombot,Nem Tartalmazzák LCD) (Fehér)

Először Válassza ki az Új Üveg érintőképernyő Digitizer Csere az iPad 2 9.7 2nd Gen A1566 A1567, Előre Telepített Ragasztó

HUF 3778.65
Készleten

Áramingadozásokat hatálya alá tartozó, a nap.SZAKÉRTŐ TECHNIKAI SEGÍTSÉGET : Igazi szakértők 24/7, hogy segítsen a set-up, kapcsolódási problémák, hibaelhárítás, sokkal több. . * A Pacakge tartalma : 1x Fekete Touch screen(Támogatja a Sleep/Wake-up Funkcióval) , 1x Tools Készlet, 1x Előtelepített Ragasztó. * Kiváló Minőségű érintőképernyő Csere része.-Minden elem vizsgálták, a szállítás előtt. * Közgyűlés Csere Nélkül (Home Gombot,Nem Tartalmazzák LCD) a sérült, törött, jelölt vagy piszkos digitalizáló érintőképernyő-i Pad Air 2st i Pad 6 (6. Generációs) A1566 A1567. * Ha nincs tapasztalata, kérem, van-e telepítve a szakmai elkerülése probléma.Mert szükség további lamináló gép telepítése sikeresen. * Eladni Pro Műhely !!!. 【ÉSZRE】Eladni Pro Műhely !!!Ha nincs tapasztalata, kérem, van-e telepítve a szakmai elkerülése probléma.Azért, mert szüksége van További lamináló gép telepítése sikeresen. 】 【Visszajelzés 1. Kérem, tegye a megtisztított i Pad Air2 képernyőn az összehangolás penész, akkor távolítsa el a védőfóliát. 2. Tedd a ragasztó fedél az LCD kijelzőn keresztül az igazítás penész, igazítás legyen pontos. 3. Érintse meg a képernyő közepén.Ne nyomja meg erősen, vagy használja a nagy területeken a kezét, nyomja meg a gombot. 4. Tedd a képernyőt a különleges lamináló gép, meg a sort, nyílás a speciális pad, nem szigorúan a vonal. 5. Miután egyenesbe hozza, indítsa el a gépet, majd írja be az alkalmazás automatikusan.

R

Hasonló termékek a kategóriában