.

.

funchic Lépcső Mászás Kosár Kézzel Összecsukható Kamion a 6 Hegymászás Kerekek a Fent Rakomány Transzfer 110lbs Menj Fel Kapacitás 3 Állítható Magasságú Teleszkópos Fogantyú Könnyen Szeres(USA Szállítás)

funchic Lépcső Mászás Kosár Kézzel Összecsukható Kamion a 6 Hegymászás Kerekek a Fent Rakomány Transzfer 110lbs Menj Fel Kapacitás

HUF 10258.65
Készleten

✔️【Munkaerő-megtakarítás Design】Felszerelt 6 hegymászás kerekek.Ez az alumínium összecsukható, poggyászkocsi, valamint kézi kocsi az ideális eszköz, anyag kezelése, illetve szállításkor nehéz tárgyakat egyik helyről a másikra. ✔️【Tartós Anyag】által prémium minőségű alumínium, műanyag.A rendkívül tartós, könnyű terhelhetőség földben 176 kg, menj föl a lépcsőn 110lbs terhelhetőség. ✔️【Magasság Ellenőrzés】van még egy kulcs gomb fogantyú,akkor az ellenőrzés a fogantyú magasság kényelmes, amely meghosszabbítható 25.2", valamint 39.5".Az alsó lemezt lehet nyitni, de zárva van gyalog. ✔️【Könnyen tárolható】A hajtogató, rugalmas kialakítás nem csak helyet takarít meg, hanem hogy a kényelem az élet. ✔️【Széles körű Alkalmazását】Ez nem csak akkor kell használni, mint a lépcső mászás kocsit kell cipelni nehéz tárgyakat, hogy megmentse erőfeszítést, amikor mozog fel-le a lépcsőn, de az is lehet szolgált teherszállító kocsi mozog a nehéz alkalmazások.

R

Hasonló termékek a kategóriában