.

.

KELUNIS Anti Kék Fény, TV képernyővédő fólia, Matt, Tükröződésmentes Kijelző Védő Fólia, Hogy A Fény Puha LCD, LED, OLED & QLED 4K HDTV,32(698392)

KELUNIS Anti Kék Fény, TV képernyővédő fólia, Matt, Tükröződésmentes Kijelző Védő Fólia, Hogy A Fény Puha LCD, LED, OLED &

HUF 10057.50
Készleten

★ Anti-kék Fény Funkció : a Legjobb Kék-Fény optikai minőségű védelmét,Fokozza sugárvédelmi,megakadályozza a rövidlátás,a szociális média, függő, online játékos, divat szerető. ★ Anti-reflektív/Anti-vakító fény : Matt felület, a TV-film csökkentheti a reflexió által a képernyőn, szintén gyengíti a fényerő a LED-es háttérvilágítás, így a képernyő fény válik, puha, nem vakító, enyhíti a szem fáradtság. ★ Karcálló Bevonat : kijelző Védő fólia Panel Anti karcolás bevonat, PET anyag, 4 H keménység, védi a TV a gyermek, háziállat. ★ Magas Átláthatósági : Fokozott védelem célja az elegancia, hogy továbbra is észrevehetetlen.Tartja az elegáns megjelenés, a TV-ben!. ★ Könnyen Telepíthető : Csatolja Könnyen másodpercek alatt, szerszámok nélkül, vagy hardver.Hámozd meg a matt fóliát távol mindkét oldalán a kék fény, a képernyő védő.Akkor helyezze az lett előnyt a monitor tetején. 32-75 hüvelyk képátmérőjű TELEVÍZIÓ Kijelző Védő Fólia csillogásmentes/Anti Kék Fény/Anti Karcolás/Anti-ujjlenyomat, valamint dust Name : TV/Monitor Képernyő Protector Material : Három rétegű PETFunction : anti-uv, sugárzás elleni, anti-reflective, anti-kék fény, anti-karcolás, blokk, kék fény, védi a látását, a por, meg waterproof Applicable termékek : TV screen Feature : https : 1. Nem befolyásolja a megjelenése a TV2. Hatékonyan akadályozza meg a kék fény radiation3. Nincs hatással a TV-adás picture4. Nem befolyásolja az élettartamot, a TV5. Könnyen paste How, hogy install Step 1.Használja alkohollal vagy mikroszálas kendővel törölje meg az LCD-képernyőn a telepítés előtt.2. lépés.Húzza le a védő réteg a tapadó oldalon.3.lépés Óvatosan igazítsa a poharat, hogy a képernyőre, majd lassan alkalmazza rá a képernyőre.4. lépés.Finoman nyomja meg a központ a pohár akkor ragasztó rész fog terjedni minden alkatrész simán.5. lépés.Használja a tiszta ruhával vagy ujját, hogy távolítson el minden látható buborékok a képernyőről.Csomag tartalma : 1*a TV-Képernyő Protector1*Tisztító Készlet.

R

Hasonló termékek a kategóriában