.

.

Göndör Boost Hajformázó Krém Elasztin Göndör Haj Hidratáló Stílus Javítás Göndör Haj Elasztin Kondicionáló Göndör Haj 50ml (zöld, 12.5 * 3.5 * 3.5 cm)

Göndör Boost Hajformázó Krém Elasztin Göndör Haj Hidratáló Stílus Javítás Göndör Haj Elasztin Kondicionáló Göndör Haj 50ml

HUF 375.30
Készleten

【Határozza meg A Fürtök】 : Csak alkalmazni a száraz vagy nedves hajra határozza meg, majd tartsa a fürtök a helyén, minden nap.Rebounce, pótold a folyadékot, illetve újraaktiválása a száraz fürtök egy hosszú éjszaka után, pihenés nélkül, hajmosás!. 【Azonnali Kötet】 : Gazdagítja, lift, valamint kövér-up lapos, unalmas, mire kell figyelni, miközben fokozza a megjelenés, minden szál egy dúsabb, vastagabb nézd. 【Hatás Gyors Szárítás】 : Könnyű hidratáló krém feleleveníti a ugrál a fürtök nélkül rewashing, látjuk, hogy a hatás csak néhány másodperc. 【Rugalmas, Könnyű, Göndör】 : Tompítsa a haja, ez a stílus kezelhető, anélkül, hogy a termék építmény.Hidratálja, feltételeket, valamint megőrzi a nedvességet a göndör, bukott fürtök. 【Működik Minden Haj Típus】 : Nem számít, száraz vagy a zsíros haj, dolgozunk, minden hajtípusra.Méret : 12.5*3.5*3.5 cm | Szín : zöld.

R

Hasonló termékek a kategóriában