.

.

YYBD Gyakorlása Golyó, Pilates Labda,Svájci Labdát, Anti-Burst, Teljes Tartozékok, Felfújható, vagy leeresztett helykihasználás, valamint Könnyen hordozható.

YYBD Gyakorlása Golyó, Pilates Labda,Svájci Labdát, Anti-Burst, Teljes Tartozékok, Felfújható, vagy leeresztett helykihasználás,

HUF 2956.50
Készleten

1. Könnyen fújja : A labda hatékony láb pumpa.Összehasonlítva a kézi szivattyúk, láb szivattyúk, hogy a kezdeti inflációs könnyebb. 2. Helyreállítási funkció : A fitness labda puha, jó kárt, helyreállítási, illetve rehabilitációs feladatokat.Különösen a gerinc, illetve kismedencei gyakorlatokat. 3. Alapvető feladat : Hasi képzés, vissza képzés, javítja az egyensúlyt, az izmok erősítésére, illetve formálja a testet. 4. Kényelmes szállítására : a felfújható pedig elkeserít, tartozékok, könnyen mozgatható, illetve tárolja. 5. Válassza ki a megfelelő méret : a méret A fitness labda attól függ, hogy a magasság a felhasználó.Kérjük, tekintse meg a méret táblázatban kiválasztása.Funkció : Nagyon alkalmas kombinált használata a jóga, a Pilates, vagy az általános erősítése, valamint mérleg.Egy széken ülve enyhíti a nyomást a derék, majd állítsa be a testtartást Szín : Világos kék, világos rózsaszín, világos lila, világos zöld méret : átmérője A labda megfelel a magasság a felhasználó 55cm(21.65 a)☞150cm-160cm 65cm(25.59 a)☞160cm-165cm 75cm(29.52 a)☞165cm-175cm Megjegyzés : 1. Tartsa távol az éles tárgyakat, illetve a nem megfelelő használata rendkívül hideg vagy nagyon meleg helyen. 2. Falvastagság frissítés tartósabb. (Ha tisztítás, kérjük, tisztítsa meg a labdát, egy puha ronggyal vagy szivaccsal semleges szappanos vízzel.) Tippek : 1. Mivel hosszú távú műanyag csomagolás, enyhe sajátos szag normális megnyitása után pedig ártalmatlan az emberi szervezetre.A szag elillan természetesen egy idő után; 2.Mivel a különbség a között, hogy a fény, a monitor, a szín a kép némileg eltérő, kérjük tanulmányozza a tényleges terméket kaptam 3.Ha bármilyen kérdése van, kérem, hagyjon üzenetet.Mi fog válaszolni 24 órán belül, valamint a legjobb szolgáltatást.

R

Hasonló termékek a kategóriában