.

.

Hztyyier Kis Állat Függőágyak, Kétoldalas hörcsögöd Lóg Függőágy Bunkbed Kis Pet Ágy Pet hálózsák Haza(S Kód, Görögdinnye, Kivi)

Hztyyier Kis Állat Függőágyak, Kétoldalas hörcsögöd Lóg Függőágy Bunkbed Kis Pet Ágy Pet hálózsák Haza(S Kód, Görögdinnye,

HUF 1483.65
Készleten

Lehet letette, mint egy függőágy, vagy egyszerűen csak elhelyezni a ketrecben, mint egy kis hálózsák.Ez alkalmas a hörcsögök, tengerimalacok, csincsillák, görény, papagáj, nyúl, egér, mókus, sün, fehér patkányok, meg egyéb kis háziállat.A függőágy könnyen tisztítható ajánlott mosni kézzel vagy géppel.Fix kiegészítők, könnyű telepíteni, illetve közvetlenül is csatlakoztathatja a függőágy, hogy a ketrecben, vagy bármilyen hely, ahol lehet akasztani.A függőágy egy rajzfilm minta, a kinti nagy sűrűségű vászon, belül puha, meleg kristály bársony anyag.Szolgáltatás : 1. A függőágy egy rajzfilm minta, a kinti nagy sűrűségű vászon, belül puha, meleg kristály bársony anyag.2. Lehet letette, mint egy függőágy, vagy egyszerűen csak elhelyezni a ketrecben, mint egy kis hálózsák.3. A függőágy könnyen tisztítható ajánlott mosni kézzel vagy géppel.4. Fix kiegészítők, könnyű telepíteni, illetve közvetlenül is csatlakoztathatja a függőágy, hogy a ketrecben, vagy bármilyen hely, ahol lehet akasztani.5. Ez alkalmas a hörcsögök, tengerimalacok, csincsillák, görény, papagáj, nyúl, egér, mókus, sün, fehér patkányok, meg egyéb kis háziállat.Specifikáció : Elem Típus : hörcsögöd Lóg Hammock Material : Vászon + Kristály Velvet Purpose : Kis Hörcsög, Háziállat Függőágy Csomag Lista : 1 x Hammock Note : Kérjük, hogy 0‑1cm/0-0.4 hiba miatt kézi mérés.

R

Hasonló termékek a kategóriában