.

.

NÉZNI 20sets bőrzsinór Megállapítások Caps Végén Ragasztó Kábel Vége Ékszerek Készítése zárókeretek Ékszerek Bőr Ékszer Bőr Megállapítások(5mm)

NÉZNI 20sets bőrzsinór Megállapítások Caps Végén Ragasztó Kábel Vége Ékszerek Készítése zárókeretek Ékszerek Bőr Ékszer Bőr

HUF 943.65
Készleten

-Anyaga : Minőségi Réz, Mágnes, Megbízható, kiváló minőségű, erősebb szívás. -A csomag tartalmazza : 20 határozza meg. -A termék mérete : 16mm x 6mm, A lyuk belső átmérője : 5mmAlkalmas 5mm kábel. -Nyit, illetve zár csavar, a mágneses csattal.Ez egy tökéletes design, akkor ahelyett, hogy rendes kötél csomót, szilárdabb, tartósabb, kényelmesebb. -Alkalmazható a különböző anyag-láncok, mint például : bőr kötelet, műbőr, selyem, szatén, kábel, nyakláncok.A lyuk a gombot, majd a végén a kötelet, hozzá hasonló ragasztó, mint a DAB, majd helyezze be a végén a kötelet, ugyanaz a lyuk átmérője a nyílásba, amíg van ragasztva.Használja, hogy bőrzsinór.Karkötő, nyaklánc, egy másik pedig DIY projekt.Termék Részletek Mágneses Csattal a zárszerkezet Termék Csomag : Egy sor 20db.Az, Hogy Egy Tökéletes Ajándék 1. Elkészíti az azonos átmérőjű, a kötél, a lock pedig a ragasztót. 2. Azonosítsa a végén a fogás, valamint előkészíti a felületet, hogy csatlakozik a kábel. 3. A felület bevonva, ragasztó, akkor a kötelet a lyukba, mindkét végén a gyakorlatban ugyanaz. 4. Várjon, amíg a ragasztó megszárad, akkor viselje.Az Őszinte Szolgálat elköteleztük magunkat amellett, hogy a legjobb szolgáltatást minden ügyfél, az ön véleménye nagyon fontos számunkra.Ha bármilyen kérdése van (logisztika, termék, minőség, stb.), kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, pedig mi mindig a legjobb szolgáltatást, amíg nem teljesülnek.

R

Hasonló termékek a kategóriában