.

.

BWWNBY String Fény, 9.8 ft Halloween Dekoráció Parti Beltéri 20 Led-ek Halloween Dekoráció Rendezvény elemes Húr Fény a Halloween, a Téma Felek, Karnevál, Fesztivál(C Típus)

BWWNBY String Fény, 9.8 ft Halloween Dekoráció Parti Beltéri 20 Led-ek Halloween Dekoráció Rendezvény elemes Húr Fény a Halloween,

HUF 943.65
Készleten

Halloween Dekoráció : String fény az alakja, mosolygós kis sütőtök létrehoz egy romantikus, félelmetes halloween hangulat az ön számára.Haza : Ez egy tökéletes dekoráció a lépcsők, kerítések, hálószoba, tornácok, bejárati út, yard, stb.Tervezés : A LED string világítás funkció, 20 hangulatos dísztárgyakat, valamint annak teljes hossza 3 méter(9.8 ft).Tökéletes az ön számára, hogy díszítse a Halloween parti lesz az otthoni az szórakozás a Halloween.Anyaga : Ez a halloween string fények, műanyagból, illetve csatlakozik erős drót, powered by alacsony feszültség.Nem aggódik, hogy összetöröd őket.Nagyon kényelmes a használata, határozottan aranyos mellett a halloween dekoráció.Alkalmazás : Halloween tök dekoratív lámpák tökéletes Halloween, a téma felek, karnevál, fesztivál, ünneplés, bármilyen különleges alkalomra.Használhatja, hogy díszítse a házak, kertek, mennyezet, fal, mennyezet. 1. Halloween Dekoráció : String fény az alakja, mosolygós kis sütőtök létrehoz egy romantikus, félelmetes halloween hangulat az ön számára.2. Haza : Ez egy tökéletes dekoráció a lépcsők, kerítések, hálószoba, tornácok, bejárati út, yard, stb.3. Tervezés : A LED string világítás funkció, 20 hangulatos dísztárgyakat, valamint annak teljes hossza 3 méter(9.8 ft).Tökéletes az ön számára, hogy díszítse a Halloween parti lesz az otthoni az szórakozás a Halloween.4. Anyaga : Ez a halloween string fények, műanyagból, illetve csatlakozik erős drót, powered by alacsony feszültség.Nem aggódik, hogy összetöröd őket.Nagyon kényelmes a használata, határozottan aranyos mellett a halloween dekoráció.5. Alkalmazás : Halloween tök dekoratív lámpák tökéletes Halloween, a téma felek, karnevál, fesztivál, ünneplés, bármilyen különleges alkalomra.Használhatja, hogy díszítse a házak, kertek, mennyezet, fal, mennyezet.Specification Types : EGY(3 D sütőtök), B(sütőtök), C(ghoul kéz), Anyag : Műanyag, pvc Color : Narancs(type A, B), fehér(C típusú) Hossza : Kb 3m/118.1 inch/9.8 ft Bulbs : 20pcs Power : 0.04 WBattery : 2db AA elem(nem tartozék) Csomag tartalma : 1db x String Fény.

R

Hasonló termékek a kategóriában