.

.

EKDJKK Tündér String Fény, LED karácsonyfa fényfüzér, 8 Módok a Remote, USB Powered Réz Drót String Lámpák, Karácsony, Esküvő Dekoráció (Méret:3m/118inch)

EKDJKK Tündér String Fény, LED karácsonyfa fényfüzér, 8 Módok a Remote, USB Powered Réz Drót String Lámpák, Karácsony, Esküvő

HUF 754.65
Készleten

⭐ 8 Világítási Módok a fényerő; Váltani a flash, hogy ragyogj, hogy lassan elhalványulnak, hogy nyugalom stb. ⭐ Alkalmazás : Ahhoz, hogy tekerje körül a karácsonyfát, ágy, lépcső korlát, fésülködő asztal tükörrel, vagy töltött be a pohár befőttesüvegben, váza, lámpa, stb.firefly -, mint a Led-eket ad ki egy lágy, nyugtató fény, kellemes a szemnek. ⭐ Létrehozása Boldog Környezet : Gyönyörű fák design, meleg fehér fény Enyhíti a nyomást a munka, legyen boldog a család. ⭐ IP44 Vízálló : tökéletes kültéri használata anélkül, hogy kárt, beleértve a nagy mennyiségű eső, illetve hó.De kérjük, vegye figyelembe, hogy az USB Csatlakozó nincs, vízálló, meg kell, hogy némi védelmet vagy távol tartsa őket a víz. ⭐ USB Powered : Több energiagazdálkodási Lehetőségek, USB interfész, lehet csatlakoztatni USB-n keresztül, amely lehetővé teszi, hogy különböző alkalmakkor.Kapcsolja ki a világítást, ha megnyomja a gombot az USB.Hordozható kültéri, illetve beltéri használatra, mindenhol elérhető, mozgatható.Tökéletes Karácsonyi, hálaadás Napja, Halloween, valamint egyéb, a felek dekoráció.

R

Hasonló termékek a kategóriában