.

.

Telefon Gyűrű Jogosultja Ujját Kitámasztó Aranyos Leopárd Telefon Markolat 360 fokban elforgatható Gyűrű Telefon tulajdonosa Színes Mobiltelefon Gyűrű Jogosultja Kompatibilis iPhone, Samsung, LG, Sony, illetve Több (Leopárdmintás)

Telefon Gyűrű Jogosultja Ujját Kitámasztó Aranyos Leopárd Telefon Markolat 360 fokban elforgatható Gyűrű Telefon tulajdonosa

HUF 943.65
Készleten

【Jobb Tapadás】A mobiltelefon gyűrű jogosultja eszközök szilárdan, megakadályozza a telefon csökken, miközben a működési telefon vagy fotózni.A mobiltelefon gyűrű jogosultja is lehet használni, mint állvány. 【Egyedi Design】Ez az ujj telefon tulajdonosok célja, gyönyörű virágokkal minta, ami a telefon színes, soha nem esik. 【Multi - funkcionális】Ez az ujj gyűrű állvány alkalmas minden okostelefonok, kényelmes az élet.Ez is lehet használni, mint egy telefon markolat, egy tábla állvány. 【360° fokban elforgatható】egyszerűen beállítása az állítható gyűrű a jobb betekintési szög, ha működik a telefon. 【Könnyű Telepítés】gyűrűt tartó mobiltelefon erős öntapadó, működik bármely mobil telefon vagy telefon esetében, kivéve, bőr vagy egyenetlen felületekre. 【Egyedi Mintázat】 4 különböző virág minta 4 csomag telefon gyűrűt tartó, különböző érzések a mindennapi életben 【egyrészt Művelet】 A telefon esetében a gyűrű előnye, hogy érintse meg a tovább foltok a telefon képernyőjén egy kézzel is könnyen kezelhető 【Javítani Telefon Markolat】 Tartja eszközök szilárdan, megakadályozza a telefon csökken, miközben a keze foglalt.ezt fel lehet használni, mint egy állvány, mind a függőleges, mind vízszintes használja 【360 Fokos, majd 180 Fokos Forgatás】 Állítsa be látószög szabadon nyújt kényelmes szög 【Egyetemes】Conpatible i Phone 12/11 Pro Max/SE Samsung Galaxy s Más Mobil Telefon, Telefon Esetekben.

R

Hasonló termékek a kategóriában