.

.

01 Légtisztító, Hordozható 500ml LED Ultrahangos Aromaterápiás Légtisztító Párásító, Otthoni, Irodai, Gyógyfürdő, Baba Szoba, Fekete(None)

01 Légtisztító, Hordozható 500ml LED Ultrahangos Aromaterápiás Légtisztító Párásító, Otthoni, Irodai, Gyógyfürdő, Baba Szoba,

HUF 3574.80
Készleten

Állítható környezeti fény, a hét fajta változékony környezeti fény, amelyek között állítható világos, halvány mód.Ez a könnyen használható.Ha elfogy a víz, az olaj bővítő automatikusan kikapcsol, hogy elkerülje a veszélyt, égő a tápkábelt.Hordozható légtisztító volt széles körű használat, a haza, a jóga, iroda, fürdő, hálószoba, baba szoba.Masszív, strapabíró készült ABS anyag, hosszú élettartam, használható sokáig, nem könnyű sérülést.Négy üzemmódok : 60-120‑180mins‑a (folyamatos, a köd).Munkaidő : 6 óra folyamatos köd.Szolgáltatás : 1. Állítható környezeti fény, a hét fajta változékony környezeti fény, amelyek között állítható világos, halvány mód. 2. Ez a könnyen használható.Ha elfogy a víz, az olaj bővítő automatikusan kikapcsol, hogy elkerülje a veszélyt, égő a tápkábelt. 3. Hordozható légtisztító volt széles körű használat, a haza, a jóga, iroda, fürdő, hálószoba, baba szoba. 4. Masszív, strapabíró készült ABS anyag, hosszú élettartam, használható sokáig, nem könnyű sérülést. 5. Négy üzemmódok : 60-120‑180mins‑a (folyamatos, a köd).Munkaidő : 6 óra folyamatos köd.Hogyan Használjuk : a Light Gombot, Első megnyomás : bekapcsolja a LED fény, a szín, automatikusan változik Nyomja meg a második : válassza ki a kívánt LED színek Köd Először nyomjuk meg a Gombot : a folyamatos pára jön ki, Nyomja meg a gombot, hogy folyamatosan válasszuk az óra Specifikáció : Elem Típus : Légtisztító Anyag : ABS Súly : Kb. 580g / 20.5 oz Karbantartási Utasítás : 1. Adjunk hozzá egy kis mennyiségű meleg konyhai tisztítószer. 2. Mossa le vízzel. 3. Finoman törölje át egy pamut törlőkendővel, majd óvatosan, száraz egy törlőkendővel.A csomag Lista : 1 x Párásító 1 x Fedél, 1 x hálózati Kábel 1 x Kézikönyv Megjegyzés : 1. Ha azt szeretné, hogy tisztítsa meg a párásító, győződjön meg róla, hogy használjon semleges tisztítószert. 2. Ne töltse a maximális határt vízzel bármikor. 3. Ne kapcsolja be a készüléket, ha a víztartály üres. 4. Tisztítsa meg rendszeresen szerint a karbantartási utasításokat a hibás működés elkerülése érdekében. 5. Adjunk hozzá 2-3 csepp illóolaj minden 100 ml víz javasolt.

R

Hasonló termékek a kategóriában