.

.

Puha Hörcsög Ágy, Háziállat, Meleg Gyapjú Pad Korall Gyapjú, valamint Gyapjú Gyapjú Többcélú Puha, Kényelmes, Télen Meleg Matrac(L, Szerelem Por)

Puha Hörcsög Ágy, Háziállat, Meleg Gyapjú Pad Korall Gyapjú, valamint Gyapjú Gyapjú Többcélú Puha, Kényelmes, Télen Meleg Matrac(L,

HUF 1632.15
Készleten

Készült korall gyapjú, valamint gyapjú gyapjú, könnyű, puha, kényelmes, hogy háziállatot tartani meleg téli használatra.Lehet kezet mosni, vagy géppel mosni, könnyen tisztítható, könnyű pótolni, így biztosítva a gyors, időben történő tisztítása, valamint a higiénia.A hideg tél, adja meg háziállat egy ideális hely a biztonságos, meleg aludni, vagy játszani, kerülje a hideg a padló, vagy a ketreceket.Lehet használni, mint egy párna, egy pamut ágy, vagy egy pamut párna alján a ketrecben, hogy melegen tartsa.Elég kis háziállatok, hogy feküdjön le, vagy hajlítsa fel, anélkül, hogy túl sok helyet.Kérjük, ellenőrizze a méret a vásárlás előtt.Szolgáltatás : 1. Készült korall gyapjú, valamint gyapjú gyapjú, könnyű, puha, kényelmes, hogy háziállatot tartani meleg téli használatra.2. Lehet használni, mint egy párna, egy pamut ágy, vagy egy pamut párna alján a ketrecben, hogy melegen tartsa.3. A hideg tél, adja meg háziállat egy ideális hely a biztonságos, meleg aludni, vagy játszani, kerülje a hideg a padló, vagy a ketreceket.4. Lehet kezet mosni, vagy géppel mosni, könnyen tisztítható, könnyű pótolni, így biztosítva a gyors, időben történő tisztítása, valamint a higiénia.5. Elég kis háziállatok, hogy feküdjön le, vagy hajlítsa fel, anélkül, hogy túl sok helyet.Kérjük, ellenőrizze a méret a vásárlás előtt.Specifikáció : Elem Típus : Hörcsög, Meleg Gyapjú Pad Material : Coral Gyapjú + Gyapjú Fleece Purpose : Kis Pet Gyapjú Pad Package Lista : 1 x Hamster, Meleg Gyapjú Pad Note : Puha termékek, kérem, engedje meg, 0‑2 cm/ 0-0.8 hiba miatt kézi mérés.

R

Hasonló termékek a kategóriában