.

.

Flantor Napenergia Madár Fürdő Szökőkút Szivattyú, 2.4 W Napelemes Szivattyú Lámpák Kültéri Madárfürdőt Víz Szivattyúk Panel Készlet Öntözés Szivattyú Kert, Kerti Öntözés (fények)

Flantor Napenergia Madár Fürdő Szökőkút Szivattyú, 2.4 W Napelemes Szivattyú Lámpák Kültéri Madárfürdőt Víz Szivattyúk Panel

HUF 2158.65
Készleten

-Új frissítés : Egy egyedülállóan korszerűsített akkumulátor alakítja át a napenergiát elektromos árammá, valamint a munka a 2,5 óra.Ne aggódj, hogy a levelek blokk a napelemek a szökőkút fog működni. - Eco Szökőkút Szivattyú : A Flantor Napenergia Szivattyú ajándékok, egyedi design a piacon.A kör, a villanykörték körül a napelemek, illetve a korszerűsített akkumulátor megtartja a hatalmat, hogy a lámpák fényét.Egy mestermű, hogy mutassa meg a nagyszerű íze. - Multifunkcionális Célja, Víz Hőszivattyú : A különböző permetező fej lehetővé teszi, hogy DIY 8 féle permetezés stílusok. (Lásd a képen a 2-es útmutató) Ideális madár fürdő, akvárium, tó, kerti dekoráció, víz forgalomba az oxigén. - Hogyan kell használni : Nyomja meg a Madár Fürdő Szökőkút alatt TISZTA víz 3 másodpercig a fúvóka a víz felett, majd ellenőrizze, hogy a napelem arca közvetlenül a nap, nincs árnyék.Tisztítsa meg rendszeresen, hogy elkerülje, hogy beragadt a koszt.Megjegyzés : Működő hatalom a napelem befolyásolja, idő, helyszín, stb. - Hosszabb Idő Használata : A madár fürdő szökőkút van szerelve egy szűrés rovat, amely jobban blokk por, kosz, majd távozik.A rendszeres tisztítás a szivattyú meghosszabbítja az élettartamot.

R

Hasonló termékek a kategóriában