.

.

GLOGLOW Kis Állat Függőágyak, Kis Pet Lóg Függőágy Pihenni, Játszani a Hely Hörcsög Meleg Függőágy Poliészter + nyúlszőr Bunkbed Meleg Függőágy Lélegző, Kisállat Ketrec(S, Nap, Virág)

GLOGLOW Kis Állat Függőágyak, Kis Pet Lóg Függőágy Pihenni, Játszani a Hely Hörcsög Meleg Függőágy Poliészter + nyúlszőr Bunkbed

HUF 1281.15
Készleten

Ez biztosítja a kényelmes, meleg, pihenni, játszani hely egerek, hörcsögök, tengerimalacok, sün, mókusok, madarak, egyéb kis háziállat.A double‑layer függőágy képes kielégíteni a pet fut szokás, majd fel lehet használni, mint egy szórakoztató színpadon, a többi ágy tetején vagy alján.Jön egy rögzített fém horoggal, amely könnyen, gyorsan javítva a ketrecben.Poliészterből készült, puha nyuszi plüss bélés, ami meleg, lélegző, kopásálló nem károsítja az egészséget, háziállat.A függőágy ez lehetővé teszi a nagy tér, a ketrec, amely lehet, hogy a ketrec több, három‑dimenziós.Szolgáltatás : 1. Poliészterből készült, puha nyuszi plüss bélés, ami meleg, lélegző, kopásálló nem károsítja az egészséget, háziállat.2. A double‑layer függőágy képes kielégíteni a pet fut szokás, majd fel lehet használni, mint egy szórakoztató színpadon, a többi ágy tetején vagy alján.3. A függőágy ez lehetővé teszi a nagy tér, a ketrec, amely lehet, hogy a ketrec több, három‑dimenziós.4. Jön egy rögzített fém horoggal, amely könnyen, gyorsan javítva a ketrecben.5. Ez biztosítja a kényelmes, meleg, pihenni, játszani hely egerek, hörcsögök, tengerimalacok, sün, mókusok, madarak, egyéb kis háziállat.Specifikáció : Elem Típus : Kis Pet Lóg Hammock Material : Poliészter + Nyúl Fur Purpose : Hörcsög Meleg Függőágy Csomag Lista : 1 x Hammock Note : Kérjük, hogy 0‑2 cm/0-0.8 hiba miatt kézi mérés.

R

Hasonló termékek a kategóriában