.

.

30X 60X Ékszerészek Nagyítólencse Nagyítás Könnyű, Összecsukható Ékszerek Szem Hurok Nagyító, LED Világít, Ékszerész Nagyító Üveg Szőrök, Érmék, Gyémánt, Ékszerek, Drágakövek, Növények, Bélyeg, stb. (Fehér)

30X 60X Ékszerészek Nagyítólencse Nagyítás Könnyű, Összecsukható Ékszerek Szem Hurok Nagyító, LED Világít, Ékszerész Nagyító

HUF 1613.25
Készleten

[PRECÍZIÓS OPTIKA] A Ananász (Modell : B3060) 30 X 60 X Ékszerész Nagyító Nagyítólencse 2 LED Lámpákat használ 2 magas minőségű optikai lencsék célja a kristálytiszta nagyításban.Ez a tökéletes nagyító szőrök, ékszereket, érméket, drágakő, órák, bélyegek, gyémánt, fotók, növények, ipar, olvasás, pedig sokkal több!. [2 LENCSÉK] Elsődleges objektív : 30x22mm + Másodlagos objektív : 60x12mm.Két nagyítás épített egy kompakt, összecsukható design ez a nagyító hurok tökéletes szinte bármilyen használható!. [2 LED-es LÁMPÁK] Ez a világító ékszerek nagyító nagyítólencse jön a két LED (minden lencse).Jön a (3) LR1130 elem TARTALMAZZA, illetve a már telepített be a nagyító tehát használatra kész a dobozból kivéve azonnal!. [TARTÓS + KÖNNYŰ] Készült tartós alumínium, ABS műanyag ez a nagyítólencse tartós, könnyű.Az összecsukható kialakítás védi a lencsét, ha nem használja, s ez is jön-val egy bársony tároló táska extra védelem!Mögöttük a 100% - os Elégedettségi Garancia!. [100% - OS ELÉGEDETTSÉG GARANTÁLT!] 100% Elégedettségi Garancia + 100% Pénz Visszafizetési Garancia!Itt Ananász állunk mögött a termékek.Nem lenne kényelmes, ha a vevő nem elégedett 100% - a termékek, ezért kínálunk egy nem kérdés Pénz visszafizetési Garancia!.

R

Hasonló termékek a kategóriában