.

.

6 Pack Nagy Haj Karom Klipek,36 DB hajcsatot a Nők, Lányok Vékony Haj,Erős tartás 4 Inch Haj Klipek a Sűrű Haj Tartozékok(B)

6 Pack Nagy Haj Karom Klipek,36 DB hajcsatot a Nők, Lányok Vékony Haj,Erős tartás 4 Inch Haj Klipek a Sűrű Haj Tartozékok(B)

HUF 1753.65
Készleten

【Nagy méret, több szín】 : Ezek a nagy haj karom a klipek 4.33*1.97*1.85 hüvelyk méretű, gyere 6 különböző színben, beleértve a lila, barna, világos barna, szürke, piros, kék, alkalmas a különböző hangulatok, valamint társkereső jelenetek minden nap. 【Magas minőségű anyagok】 : Ezek a karom klip készült kiváló minőségű akril anyagok biztonságos fém springs.Vannak erős, rugalmas, tartós, de nem könnyű megtörni, vagy elhalványul. 【Alkalmas hölgyek minden korosztály számára】 : Ezek a haj karmok egy stílusos megjelenés, valamint alkalmasak a hölgyek minden korosztály számára.Függetlenül attól, hogy a haj sűrű, ritka vagy normál haj, a karom klip lehet tökéletes, mert a karom klip egy biztosítóberendezés fogat-mint a design, ami tartsa a hajat szorosan nem könnyen csúszik le. 【Alkalmazás számos alkalommal】 : Ha csinálsz arc tisztító, főzés, smink, fél -, sport -, illetve egyéb alkalmakkor, ez a haj klip adhat egy casual vagy fél-hivatalos frizurája. 【Legjobb ajándék】 : Ez a banán klipek haja divatos, meg aranyos, meg tud nyújtani egy sor gyönyörű frizura, így lehet használni, mint egy születésnap, anyák Napja, Karácsony, Halloween, Hálaadás ajándék, hogy a barátnő, testvér, feleség , Anya, stb.

R

Hasonló termékek a kategóriában